Gratis Downloaden Boeken PDF EPUB: Gratis Grey - Vijftig Tinten Grijs verteld door Christian PDF, EPUB Downloaden boeken

Gratis Grey - Vijftig Tinten Grijs verteld door Christian PDF, EPUB Downloaden boeken

Bekijk de wereld van Vijftig tinten grijs opnieuw, door de ogen van Christian Grey. In Christians eigen woorden, en door zijn gedachten, overpeinzingen en dromen, geeft E L James een verfrissend ander perspectief op de liefdesgeschiedenis die wereldwijd miljoenen lezers betoverde.

Christian Grey lijkt een man van totale controle; zijn wereld is duidelijk, gedisciplineerd en volstrekt leeg - tot de dag dat de jonge literatuurstudente Anastasia Steele zijn kantoor binnen valt. Hij probeert haar uit zijn hoofd te zetten, maar raakt meer en meer bevangen door gevoelens waar hij maar geen vat op krijgt. In tegenstelling tot andere vrouwen lijkt Ana dwars door zijn afstandelijke houding heen te kunnen kijken, voorbij zijn zakelijke successen en luxe levensstijl, recht in zijn gehavende ziel.

Zal zijn samenzijn met Ana hem verlossen van de gruwelijke jeugdherinneringen die Christian elke nacht wakker houden? Of zullen zijn duistere seksuele verlangens, zijn dwangmatige behoefte tot controle en zijn zelfhaat deze jonge vrouw van hem wegdrijven en de broze hoop vernietigen die zij hem biedt?
Recensie(s)

Erotische roman in dagboekvorm van de Engelse bestsellerauteur E.L. James (pseudoniem van Erika Leonard, 1963). Het boek verschijnt als nieuw deel in de 'Vijftig tinten grijs'-serie, maar is nu geschreven vanuit Christian Grey. Net als in het eerste deel gaat het over de steenrijke miljardair Christian Grey, die als een blok valt voor de onschuldige, maagdelijke studente Ana. Hoewel de kennismaking, de ontwikkeling en de problemen in hun liefdesrelatie exact hetzelfde zijn, doet de perspectiefwisseling veel. We volgen niet het vrouwelijk, maar het mannelijk perspectief. De mannelijke lust en fantasie staan centraal. Al direct bij de eerste ontmoeting van Grey met Ana als zij hem komt interviewen, slaat zijn fantasie op hol. Problemen ontstaan als hij haar meeneemt naar zijn 'SM-speelkamer' en zij een contract moet tekenen. Het verhaal is hetzelfde, maar het boek is nergens saai. Integendeel: het zindert nog meer van erotiek en seks. Ook de psychologie van Grey en zijn jeugdtrauma's komen goed uit de verf. Het leest als een trein en zit stilistisch beter in elkaar dan de voorgaande delen. Voor een heel groot vrouwelijk én mannelijk publiek. Normale druk.

Annemiek Buijs


Downloaden =>> Vijftig tinten grijs deel 4 PDF


Downloaden =>> Vijftig tinten grijs deel 4 EPUB
Copyright © Gratis Downloaden Boeken PDF EPUB downloaden boeken